Till senaste kommentaren

Fetaost Salladsost Vitost Apetina 5% fett Produktförfrågan

Hej,

Jag brukade äta gul hårdost 5% fett t.ex. Munkens Svarta eller Mild & Syrlig och nu senast gillar jag Bondmora 5% från Gäsene. Men efter att jag igår köpte tre stycken 150gr, varav två jag redan ätit, Salladsost 10% från Eldorado (protein 20%), hade tänkt köpa Apetina Arla 10% men proteinhalten var 16%, så började jag gilla salladsosten mer än hårdost, speciellt med bröd, eftersom den är lite syrlig vilket hjälper matsmältningen.

Så min förfrågan är Apetina 5% fett med minst 18-20% protein.

Tack
Fred

Kommentarer

  • Hej Fred,

    Tack för att du skriver till oss! Vi blir alltid lika glada när konsumenter tar sig tiden att kontakta oss och delar med sig av sina synpunkter och önskemål.

    Vi skickar självklart ditt önskemål vidare till vår produktutvecklare, så får vi se vad det kommer för spännande nyheter under året. 😀

    Vänliga hälsningar
    Camilla Kommunikatör
  • Typo. Det skulle egentligen stå så här "Jag brukade äta gul hårdost 10% fett t.ex. Munkens Svarta eller Mild & Syrlig och nu senast gillar jag Bondmora 10% från Gäsene. "...

    Tack Arla, jag ska hålla utkik i butikerna efter en 5% fett och lite syrlig vitost med ca 20% protein, t.ex Apetina.
    Fred
  • Jag gillar salladsost i bröd när jag bakar, i sallader och i vissa maträtter jag tillagar i ugnen. Att lägga salladsost på smörgåsen är däremot inte något jag tycker om. För mig passar hårdost och salladsost till för olika saker och är inte något alternativ till varandra. Jag önskar att få ha både salladsost och olika hårdostar med låg fetthalt på 5-10% eftersom det för mig är olika användningsområden.

    Linnéa
  • Tärningar av 10% vitosten/feta-liknande osten går att koka eller värma i ugnen utan att den smälter, den behåller sin form. Kokt smakar som tofu och ugnsbakad blir som yoghurt-ost-protein. Kanske det kan gå även med 5%.
    Fre
  • Vitosten typ feta ost är gott med sina användningsområden men inget alternativ som går att ersätta en smörgåsost som skivas på smörgåsen eller att ha på hemmagjord pizza. Ost på pizza ska smälta. Än så länge finns i alla fall slanke dancia av ett annat företag men den är ganska stark i smaket och gillar att variera. Inte ha samma ost alltid. Hoppas verkligen att 5% skivbar smörgåsost som västan kommer tillbaka och att det kommer fler 5-10% alternativ som går att ha på den vanliga smörgåsen, i den varma mackan i smörgåsgrillen, på gratängen, på pizzan osv.
    Linnéa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.