Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Finns det hjälpmedel att öppna skruvkorkarna på mjölkförpackningar med?

Genom att följa bifogade länkar hittar du öppnare till olika typer av skruvkorkar och förpackningar.

Varsam
Hjälpmedel/köksredsap

Arla Konsumentkontakt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Ger ni bort öppnare till  produkter med skruvkork.

  Solweigh
 • Hej Solweigh!

  Nej, vi har inga öppnare att dela med oss av.

  Vi önskar dig en fin helg!
  Christina Kommunikatör
 • Hej ! Det är så att jag har en man som är reumatiker och har väldigt svårt att öppna korkarna på Yoggi förpackningarna. Finns det något tänk om hur dessa skulle kunna ändras till något som hjälper reumatiker, eller är det då specifika skruvkorksöppnare som gäller ? och i så fall undrar jag om den skruvkorksöppnare som finns till mjölkförpackningar även passar till yoghurten ?
  //Christel
  Christel
 • Hej Christel!

  För reumatiker är specifika skruvkorksöppnare det bästa alternativet till alla typer av förpackningar med skruvkork. På bifogade länkar finns det information om vilka hjälpmdelel som passar till olika förpackningar.

  Varsam
  Hjälpmedel/köksredsap 

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör
 • Hej! Jag tycker också att det är knasigt med skruvkork. Har reumatism sedan många år, därför svårt att öppna skruvkorkar. Ett tips för affärer, ha hjälpmedel bredvid produkterna i affären!!!

  Nej, tycker helt enkelt att skruvkorkar inte är bra. Inte för mig.
  Birgitta
 • Jag skrev just om problemet. Tycker det är skit att det jag klarat med en sax sen jag var liten nu kräver ett specialverkryg.
  Bilagorna med hjälpmedel är fyllda av hjälpmedel men omöjligt förstå vilka/vilket som fungerar till era kapsyler. Var så artiga och tipsa oss.
  Kerstin
 • Hej!

  Vi rekommenderar att du vänder dig till återförsäljarna av hjälpmedlen då vi inte varit med och tagit fram dessa. Ett tips är att använda en fuktig trasa för att få bättre grepp.

  Vänliga hälsningar
  Johannes Kommunikatör
 • Era korkar är hopplösa att få upp. Jag har inga som helst fel eller problem med mina händer eller styrkan i dem. Jag får ändå oftast ta till en gummiduk för att kunna öppna. Igår fungerade varken gummiduk eller våt trasa som ni rekommenderar. Jag fick ta till en polygrip! Det är ju inte klokt!!
  Birgitta
 • Hej,

  Att en del av våra korkar är så svåra att öppna förstår vi kan orsaka problem. Hur hårt korkarna sitter på förpackningarna är något som vår förpackningsleverantör kan justera.

  Därför ber vi dig göra en reklamation så vi får möjlighet att följa upp och årtgärda fel.

  Välkommen åter och trevlig dag!
  Christina Kommunikatör
 • Det är inte bara reumatiker som har svårt att öppna korken. Min pappa har en polygriptång i köket nu för tiden.
  Berit
 • :-)
  Precis som hos oss. Vi måste också numera ha en polygrip tillgänglig. Tekniken går framåt. Eller....?

  Birgitta
 • Hej!
  Håller helt med; bort med dessa korkade påhitt! Tar mycket mer plats i transporter, svåra att stapla och givetvis är inte mer plast rätt i tiden. Att Arla hänvisar till olika hjälpmedel för handsvaga som har svårt att få upp skruvlocket är direkt diskriminerande! Väljer andra leverantörer av denna orsak.

  Kia
 • Det är lite konstigt att det ska bli mer miljövänligt med nya korkar av annat material, när man ändå får använda olika plastverktyg för att kunna få upp korkarna på förpackningar. Varför inte hitta en smartare och miljövänligare lösning? Det var lättare att få upp förpackningar innan man började sätta plastkorkar på förpackningar.
  Therese
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.