Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ny förpackning för Arla Köket créme fraiche

Under vecka 40, 2017 rullade vi ut de första artiklarna med vår nya förpackning  för Arla Köket crème fraiche 2 dl. En kartongbägare med drygt 50% lägre klimatpåverkan!
Arla Konsumentkontakt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej
  Jättebra med er nya miljösmarta lansering. Jag undrar bara varför ni ändrade formen från rund till "fyrkantig" samtidigt?
  Den runda formen gjorde det lätt att få ut det sista ur förpackning. Den nya formen gör tyvärr att det gärna blir kvar lite i hörnen.
  Anna M
 • Hej Anna,

  Dina synpunkter är viktiga för oss och vi är tacksamma över att du delar med dig av dem. Vi kommer ta dina synpunkter vidare till produktansvarig.

  Önskar dig en fin höst!

  Nickolina
 • Hej!
  I vår familj använder vi de ekologiska sortimentet, de är väldigt svårt att se datumstämpel på de gröna locket till Cream fraiche t ex. Önskar större och tydligare märkning. Tack på förhand.
  Ann-Charlotte
  Ann-Charlotte
 • Hej Ann-Charlotte,

  Tack för att du delar med dig av hur du upplever förpackningen. Dina synpunkter är viktiga för oss och vi kommer givetvis att ta dem vidare inför eventuella designförändringar.

  Önskar dig en fin dag!
  Sanna Kommunikatör
 • Skulle önska tydligare färgskillnad på fp gourmet creme fraiche då det gäller den med ”Saffran o tomat” resp ” Fetaost och soltorkade tomater”. Väldigt svag färgskillnad nu.
  Ulla
 • Hej Ulla!

  Det är viktigt att vi har tydliga dekorer och färgsignaler på våra förpackningar. Dina synpunkter är viktiga och vi förmedlar dem givetvis vidare in i företaget.

  Vi önskar dig en fin vecka!

  Christina Kommunikatör
 • Bra med ny förpackning på créme fraiche men varför behålla plastlocket? Känns inte miljövänligt
  Annelie
 • Hej Annelie,

  Tack för din fråga.
  Anledningen till att vi har locket kvar på förpackningen är för att skydda produkten. Med den här nya förpackningen har vi kommit en bra bit på väg. Det är en bra synpunkt du har och vi kommer givetvis att ta det vidare inför nästa förändring.

  Önskar dig en fin dag!
  Sanna Kommunikatör
 • Varför skriver ni bäst föredatum på plast locket?
  Jag som ser lite dåligt måste ta av det och hålla upp det för att kunna läsa. Snälla skriv det på förpackningen som jag verkligen gillar
  Kent
 • Hej Kent och tack för din fråga!

  Det är viktigt att datummärkningen och är tydlig och lättläst. Just nu har vi ingen teknisk lösning för att trycka datumet på annat tsälle än på plastlocket. Vi framför givetvis ditt önskemål vidare.

  Vi önskar dig en riktigt god jul!
  Christina Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy