Nedbrutet karragenan

Hej, kan ni förklara mer om skillnaden mellan den godkända tillsatsen karragenan som påstås vara ofarlig och nedbrutet karragenan som kan kopplas till risk av cancer, andra sjukdomar, och magbesvär.

Kommentarer

  • Hej,
    Vi behöver ta din fråga om nedbrutet karragenan vidare till våra produktspecialister. Återkommer så snart vi kan med ett svar till dig.

    Vänliga hälsningar
    Christina Kommunikatör
  • Hej! Jag vill ha fetare laktosfri vispgrädde utan tillsatser utöver laktas. Jag vill ha rena livsmedel. När tänker ni lyssna på oss konsumenter? Det finns efterfrågan.
  • Vi vill ha laktosfri vispgrädde med 40 % fett och utan karragenan!
  • Hej!
    Varför använder ni fortfarande tillsatsämne i laktosfri grädde fast vi är så många som inte vill ha det!
  • Man tappar förtroende och blir misstänksam för snart all föda som fabriceras !

    Sluta med alla former av tillsatser.    Alla .
  • Karragenanfri OCH laktosfri grädde är absolut nödvändigt för väldigt många som hellre betalar mer och inte besväras av att vare sig skaka paketet eller kort hållbarhet - så vad är den egentliga orsaken till att blanda i annat än grädde?!
  • Den 24 januari 2019 tog ni Julias fråga vidare till era produktspecialister. Har de mycket att göra eller är frågan för komplex?

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.