Dofilus® tillsatt i A-fil, Kefir och Onaka
Dofilus® är en unik kombination av tre olika bakteriekulturer:
Bifidobacterium lactis BB-12
Lactobacillus acidophilus LA-5®
Lactobacillus casei F19®
A-Fil plus Dofilus
Kefir plus Dofilus
Onaka plus Dofilus
Innehåller minst en miljon av varje bakterietyp per ml.
Dofilus innehåller 10 miljoner per ml probiotiska bakterier som tar hand om magen på allra bästa sätt.
Bakterikulturerna tillsätts efter pastörisering.
Följ inlägget
1
följare
A-fil
Kefir
onaka
Utöver Dofilus-kulturen använder vi olika mjölksyrabildande bakteriekulturer beroende på vilka egenskaper som slutprodukten ska ha. Genom val av bakteriekultur, syrningstid och syrningstemperatur styr vi konsistens och syrlighet på slutprodukten i Kefir, Onaka och A-fil.
Vänliga hälsningar