Till senaste kommentaren

Dofilus® tillsatt i A-fil, Kefir och Onaka

Dofilus® är en unik kombination av tre olika bakteriekulturer: 

Bifidobacterium lactis BB-12
Lactobacillus acidophilus LA-5®
Lactobacillus casei F19®


A-Fil plus Dofilus
Kefir plus Dofilus
Onaka plus Dofilus
Innehåller minst en miljon av varje bakterietyp per ml.

Dofilus innehåller 10 miljoner per ml probiotiska bakterier som tar hand om magen på allra bästa sätt.

Bakterikulturerna tillsätts efter pastörisering.

Bakom Dofilus®-teknologin ligger Arlas mångåriga arbete och erfarenhet.


Arla Konsumentkontakt (Uppdaterad )

Kommentarer

  • Hej vad är skillnad på dessa 3 produkter när dom innehåller samma bakteriekulturer??

    A-fil
    Kefir
    onaka
    Alexander
  • Hej igen,

    Utöver Dofilus-kulturen använder vi olika mjölksyrabildande bakteriekulturer beroende på vilka egenskaper som slutprodukten ska ha. Genom val av bakteriekultur, syrningstid och syrningstemperatur styr vi konsistens och syrlighet på slutprodukten i Kefir, Onaka och A-fil.

    Vänliga hälsningar
    Christina Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.