Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Nyhet, Laktosfri Mjölk- och havredryck!

Mjölk- och havredryck är en unik dryck, gjord av 50 % laktosfri mjölkdryck och 50 % havredryck.

Tack vare den goda smaken och naturliga näringen från mjölken är drycken naturligt god och full med näring – helt utan artificiella tillsatser och gjord av bara fyra ingredienser.

Dryckerna finns i tre olika varianter.
 • Original
 • Till kaffet
 • Choklad.Allt det goda från svensk mjölk och svensk havre!
Arla Konsumentkontakt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej jag är vegan sedan många år och jag undrar hur det kommer sig att ni efter att ha ägnat all er marknadsföring åt att smutskasta företag som säljer havremjölk   ( vilket är bättre för både hälsa och miljö ) nu lanserar en dryck ”laktosfri mjölk och havre” ! ?? Bestående av hälften  havremjölk och hälften bröstmjölk från kossor till kalvar!????

  Det finns starka forskningsbelägg som visar hälsorisker med mejeriintag och det finns i naturen ingen annan art än människan som dricker ett annat barns modersmjölk.

  Vad skall nu barnen i skolan tro när de frågar bambapersonalen om mjölken är slut? Finns det mjölk? Nä bara pjölk!! efter er hårda antihavremarknadsföring! Vade skall denna produkt heta? Brölkmjölk?

  Skulle också vilja ha ett sakligt svar på varför reklamfilmerna är så oerhört inkongruenta med verkligheten!? Det går inga kalvar med kossor i bredgottfabriken. De tas från sin mor efter ett dygn! Varför måste ni försköna verkligheten i reklamfilmerna när ni påstår att verklighetens förhållanden är så bra?

  Skickade ett liknande inlägg men det togs bort ! Varför? Var det för obekvämt att behöva besvara frågor när en inte har några svar?!

  Övertyga mig! Jag skall göra mitt bästa för att ta till mig era förhoppningsvis seriösa och välgrundade argument och information!
  Elinor
 • Stort tack för att du hör av dig och delar med dig av dina reflektioner med oss.

  Vi är stolta över att kunna lansera en viktig innovation, Mjölk- och havredryck som möter det många konsumenter frågar efter.

  Från undersökningar vet vi att drygt 80% av alla konsumenter undviker artificiella tillsatser, och hela 90% föredrar produkter med så naturliga ingredienser som möjligt.

  Ser man till de konsumenter som konsumerar växtbaserat så är andelen ännu högre (95%), vilket är en stor paradox. Vi lanserar Mjölk- och havredryck helt enkelt för att erbjuda våra konsumenter någonting som inte finns på marknaden idag och som möter deras önskemål bättre än vad befintliga alternativa produkter gör, både gällande smak och hälsa.

  Tack vare mjölkens unika egenskaper är Mjölk- och havredrycken både god, naturligt hälsosam och helt utan tillsatser. Vilket ger konsumenter en möjlighet till att testa nya spännande drycker som är både hälsosamma och dessutom smakar gott.

  Men självklart så finns det inget som kan ersätta mjölken, för bara mjölk smakar mjölk!

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör
 • Vilken fetthalt är det för de olika dryckerna?
  Johan
 • Hej!

  Mjölk- och havredryck original ​​​ 0,6% fett
  Mjölk-och havredryck till kaffet​​​ 1,9% fett
  Mjölk-och havredryck choklad​​​ 0,7% fett

  Vänliga hälsningar

  Christina Kommunikatör
 • Hej,

  Jag undrar hur ni kan gå från att smutskasta växtbaserad mjölk till att själva lansera en produkt som innehåller detsamma?

  Christoffer
 • Hej,

  Mjölk är en fantastisk produkt och smakbärare, och det står vi för. Vår avsikt har absolut inte varit att utpeka eller smutskasta växtbaserade produkter som sämre på något sätt.

  Vänliga hälsningar

  Christina Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.