Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Syrad grädde - Vad är skillnaden mot crème fraiche?

Syrad grädde är hällbar och därför lättare att använda/tillsätta i tex grytor. Den är lättare att blanda in i en gryta eller soppa. Crème fraiche blir ofta klumpig.

Syrad grädde ger bättre konsistens i såser och pannrätter, det blir inte stabbigt.

Syrad grädde har inte samma smakprofil som crème fraiche pga annan mjölksyrakultur och process. Crème fraiche har en tydlig ”crème fraiche-arom” medan syrad grädde har en frisk syrlig gräddig smak.

Prova gärna Pasta carbonara med syrad grädde.



Matglada hälsningar

Arla Konsumentkontakt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy