Vad är det för skillnad på Ghee och smörolja (klarifierat smör)?
Traditionell Ghee och smörolja/klarifierat smör produceras på olika sätt vilket gör att de skiljer i smak, doft och konsistens.
- Ghee görs genom att hetta upp smör så att allt vatten förångas och att smörets protein och laktos blir lite brynt. Det gör att produkten har en starkare smak och doft. Kylningen kan variera, vilket kan ge en ohomogen produkt.
- Smörolja/klarifierat smör tillverkas genom att smöret smälts och man koncentrerar smörfettet genom separation. Det sker ingen bryning av smörets protein och laktos, så att smöroljan har en mer balanserad smak och doft. Kylningen gör att man får en slät och homogen struktur.
Följ inlägget
0
följare
Det som ofta styr vilka produkter vi har i vårt sortiment är efterfrågan, så även i det här fallet, det var för få konsumenter som valde att köpa klarifierat smör.
God jul!🎅
Det gick bara att köpa i jätteförpackning stor hink på city gross... Ni borde testa igen i lite normalare storlek riktat till vanliga hushåll...
Om ni marknadsför det via digitala forum till lowcarb, keto sidor så blir det en storsäljare.
Jag skulle köpa denna produkt att ha till stekning... Men skulle fortsätta köpa vanligt smör till annat.
Det stämmer att vi säljer Klarifierat Smör på hink med 1,8 kg. Det är i första hand restauranger och storkök som köper den av oss.
Det är viktigt hur vi marknadsför våra produkter, så du har absolut en poäng i det du skriver. Ditt önskemål om relansering framför vi givtevis vidare in i företaget.
Vänliga hälsningar
Vänlig hälsning,