Till senaste kommentaren

Vad är det för typ av gelatin i moussedesserterna?

Gelatinet vi använder i våra Moussedesserter är av bovint ursprung, det vill säga ko.

Vi har försökt hitta en vegetabiliskt ingrediens som kan ersätta gelatin, men inte lyckats få en tillräckligt bra mousse med andra alternativ.
Arla Konsumentkontakt (Uppdaterad )

Kommentarer

  • Tacksamt om ni fortsätter söka efter en vegetabilisk ingrediens som kan ersätta gelatin.
    Det finns alldeles säkert något som skulle fungera utmärkt.
  • Jag håller med Jessica !
  • Jag håller också med Jessica !!!
    Sara
  • Hej,

    Jag såg ert svar här, men ville bara säker att ni fortfarande har samma recept. Är gelatin ff från ko? Det skulle kunna vara jätteenkel om ni hade skrivit källan av gelatin på förpackning för oss som inte äter svin med religiösa skäl. 
    Tack
    Deniz
  • Hej Deniz,

    Inga förändringar är gjorda i receptet och synpunkterna på förpackningstexten förs vidare i företaget.

    Vänliga hälsningar
    Johan Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.