Varför innehåller naturell Kvarg mer sockerarter/ 100 gram än Mild Kvarg vanilj?
Mild Kvarg naturell innehåller 4g sockerarter = 4g laktos som finns naturligt i mjölk.
Mild Kvarg vanilj, utan tillsatt socker, innehåller 3,6g sockerarter = 3,6g laktos som finns i naturligt i mjölk.
Vid produktion av Mild Kvarg vanilj tillsätter vi en viss mängd vaniljberedning och då blir andelen mjölkråvara lägre.
Mild Kvarg vanilj, utan tillsatt socker, innehåller 3,6g sockerarter = 3,6g laktos som finns i naturligt i mjölk.
Vid produktion av Mild Kvarg vanilj tillsätter vi en viss mängd vaniljberedning och då blir andelen mjölkråvara lägre.
Följ inlägget
0
följare
Enligt förpackningen på mild kvarg så står det att det är laktosfri. Hur går det ihop med ovanstående svar?
Du har rätt den här informationen stämmer inte längre eftersom mild Kvarg numera är laktosfri.
Galaktos och glukos är de sockerarter som bildas när vi bryter ner laktosen.
Vänliga hälsningar