Vispbarhet Klöver Vispgrädde 30%?
Eftersom fetthalten på Klöver Vispgrädde 30% är något lägre jämfört med Arla Köket 36% och Arla Ko vispgrädde 40%, kan visptiden uppfattas som något längre.
Tänk på!
Det är viktigt att grädden är väl kyld innan vispning.
Följ inlägget
0
följare
Arla Ko vispgrädde 40% är helt fri från tillsatser och innehåller inte karragenan.
För att kunna svara på eventuella skillnader i mängd tillsatt karragenen i Klöver vispgrädde och Arla Köket vispgrädde 36% behöver vi ta hjälp av våra produktspecialister.
Återkommer så snart vi kan med ett besked till dig.
Vänliga hälsningar
Arla Köket Vispgrädde innehåller en något lägre mängd karragenan än Arla Klöver Vispgrädde, båda sorterna innehåller <0,5% karragenan.
Karragenan tillsätts för att undvika att mjölkfettet flyter upp i förpackningen(gräddsättning).
Vi önskar dig en fin höst!