Till senaste kommentaren

Vispbarhet Klöver Vispgrädde 30%?

Eftersom fetthalten på Klöver Vispgrädde 30% är något lägre jämfört med Arla Köket 36% och Arla Ko vispgrädde 40%, kan visptiden uppfattas som något längre.

Tänk på!
Det är viktigt att grädden är väl kyld innan vispning.


Arla Konsumentkontakt

Kommentarer

  • Hur mycket karragenan har ni i den jämfört med Arla Köket 36% och Arla Ko Vispgrädde 40%?
  • Hej Emanuel!

    Arla Ko vispgrädde 40% är helt fri från tillsatser och innehåller inte karragenan.

    För att kunna svara på eventuella skillnader i mängd tillsatt karragenen i Klöver vispgrädde och Arla Köket vispgrädde 36% behöver vi ta hjälp av våra produktspecialister.

    Återkommer så snart vi kan med ett besked till dig.

    Vänliga hälsningar
    Christina Kommunikatör
  • Hej på nytt!

    Arla Köket Vispgrädde innehåller en något lägre mängd karragenan än Arla Klöver Vispgrädde, båda sorterna innehåller <0,5% karragenan.

    Karragenan tillsätts för att undvika att mjölkfettet flyter upp i förpackningen(gräddsättning).

    Vi önskar dig en fin höst!
    Christina Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.