Till senaste kommentaren

Placering av skruvkork på 1,5 liters förpackning

Mitt önskemål om att förändra 1.5 liter tetran så att barnhänder kan greppa lättare och hälla. Svårt när tetran är så bred och korken/öppningen är på breda sidan. Händer lätt en olycka pga tetran utformning.
Med förhoppning om en nyskapad tetra då man häller från kortsidan!

Kommentarer

 • Hej, och tack för att du skriver till oss!

  Vi förstår att skruvkork för 1,5-litersförpackningen inte är det enklaste förpackningsalternativet till just barn. Rent tekniskt finns just nu ingen annan plats att placera skruvkorken på den rektangulära förpackningen.

  Vänliga hälsningar

  Nickolina Kommunikatör
 • Jag har också skrivit ett inlägg om just detta och det gäller inte bara barn utan även äldre med små händer. Och jag anser att det visst finns plats för korken på kortsidan upptill. Och om man bara låtsas och "prov-häller" så känns det skönare och mer naturligt att hålla och hälla så också. Så för att alla ska kunna ta del av arlas mjölk så borde ni flytta korken till kortsidan.
  Kerstin
 • Hej,

  Det finns ännu ingen teknisk lösning för att kunna flytta skruvkorken på förpackningar med 1,5 liter. På sikt kanske det kan vara möjligt.

  Dina synpunkter är viktiga och vi förmedlar dom givetvis vidare in i företaget.

  Vi önskar dig en fin dag!
  Christina Kommunikatör
 • Hej!
  Jag håller med ovanstående. Själv är jag en vuxen medelålders kvinna med små händer och jag måste alltid använda två händer för att kunna hälla upp mjölk ur 1,5-litersförpackningen. Den nya ekovänliga kartongen är dessutom mycket vekare och "viker sig" vilket gör att tvåhandsfattning är helt nödvändig!!!

  Att det skulle vara tekniskt omöjligt känns som undanflykter, självklart går det att lösa men det kostar förmodligen en slant eftersom ni behöver göra om maskinerna. Den som tänkt ut denna lösning från början är förmodligen en man med stora händer som inte alls har något problem att hälla!
  Det skulle också funka alldeles utmärkt att gå tillbaka till den gamla lösningen, utan skruvkork, när en öppnade förpackningen genom att vika upp.

  F.ö gillar jag skarpt att mjölken finns i 1,5 liter och jag är också ett stort fan av de nya ekovänliga kartongerna!
  Erika
 • Hej,
  Härligt att du gillar våra stora och ekovänliga förpackningar!

  På sikt är det kanske möjligt att kunna göra den förändring av korkens placering som önskas.

  Vi önskar dig en fin höst!
  Christina Kommunikatör
 • Önskar verkligen skruvkorken på kortsidan!
  Yrsa Wallenborg
 • Hej Yrsa,

  Tack för att du delar med dig av dina önskemål, vi framför dem givetvis till våra produktutvecklare!

  Vänliga hälsningar
  Lovisa Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.