Finns det laktosfri Kvarg?


Absolut!

All Mild Kvarg vi erbjuder, både naturell och smaksatt är laktosfri.

I butik kan du hitta vår kvarg både i den ordinarie mejerihyllan och i hyllan med laktosfria produkter. Något annorlunda design på förpackningarna, men samma innehåll.


Vi har valt att göra så ur marknadsföringssynpunkt. Tidigare hade laktosintoleranta konsumenter svårt att hitta vår kvarg eftersom den bara stod i den konventionella hyllan i butik.


Prova gärna vårt senaste tillskott i kvargfamiljen, Mild Kvarg persika/passion? 🍑😍


Arla Konsumentkontakt (Uppdaterad )

Kommentarer

 • Är det någon skillnad alls på de två produkterna förutom förpackningarna? Ni säger ju att båda är laktosfria? Fattar inte.
  Karin
 • Hej Karin,

  All vår kvarg är naturligt fri från laktos, men vi har valt att ha olika förpackingar til några av smakerna. Detta för att laktosintoleranta tidigare inte kunde hitta vår kvarg eftersom den inte stod i laktosfria hyllan 😊

  Vänliga hälsningar
  Michaela Kommunikatör
 • hej! Om det nu är samma varför har typ willys olika priser då. Blir ju lite bedrägeri att laktosfriahyllan ska vara dyrare.. är det olika inköpspris på de?
  Gustaf
 • Hej Gustaf,

  Vad butikerna sätter för pris är ingenting vi bestämmer, priset kan därför skilja sig från butik till butik. Vi rekommenderar dig därför att vända dig direkt till butiken i fråga.

  Vänliga hälsningar
  Camilla Kommunikatör
 • Hej, det verkar som att Arla kvarg med smak av hallon är slut överallt i Karlstad omnejd. Är varan påväg bort eller är det något med produktion?

  Hälsningar,

  Therese
 • Hej Therese!

  Ökad försäljning har lett till brist på kapacitet i produktionen som gjort att vi tyvärr inte kan leverera den mängd butikerna beställer. Just nu håller vi på att bygga upp vår kapacitet, men det kan vara varierad tillgång i butik ytterligare en tid framåt. 💔

  Önskar dig en fortsatt fin dag! 😊
  Micaela
 • Tusen tack för snabbt svar 🙏🏼
  Therese
 • såg att ni fått frågan om hallonkvarg innan, men jag undrar gäller det all kvarg då 😨 vi köper ca 4förpackningar i veckan och nu är det andra gången vi kom till Maxi Växjö och även Kvantum och den är slut, hoppas ni kan lösa leveranserna inom det närmsta.
  Erika
 • Hej Erika,

  Ja det gäller tyvärr hela vårt sortiment av kvarg. 😞

  Vänliga hälsningar
  Camilla Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.