Till senaste kommentaren

Saknar lagrad Grevé, Herrgård, Präst och Svecia från Arla?

Våra klassiska lagrade ostar byter nu från varumärket Arla Ko® till Falbygdens®.


Klicka på bilderna för mer info om respektive ost! 🧀😊
Arla Konsumentkontakt

Kommentarer

 • Hej.

  Varför har Svecia kommit i skymundan av "de stora tre"? En god ost som kan vara svårt att få tag i, vilket jag tycker är synd.
  Ronny
 • Hej Ronny,

  Härligt att du gillar Svecia😊 Vi vill såklart att butikerna ska ta in så mycket som möjligt av våra produkter i sitt sortiment, och jobbar för att så ska ske. Det är däremot butikerna som till slut bestämmer hur deras sortiment ska se ut.

  Famför gärna direkt till ostansvarig i de butiker du brukar handla dina önskemål om att kunna köpa vår Sveciaost där.

  Vänliga hälsningar

  Christina Kommunikatör
 • Hej! Arla ko präst från Kalmar är den absolut bästa osten. Andra varianter, inklusive Falbygdens kan på intet sätt mäta sig i smak med den 12 månaders prästen från Kalmar. Även Herrgården från samma mejeri enastående. Jag kan inte fatta att det verkar som om denna skatt nu för alltid är borta. Vill gärna veta varför? Det är en matkatastrof!

  Stina

  Stina
 • Hej Stina,

  Ostarna har bara bytt förpackning 😊🧀 Inget nytt recept eller mejeri!

  Vänliga hälsningar
  Michaela Kommunikatör
 • Hej,
  Vart har Arla grevé lagrad 12 mån tagit vägen? Som det verkar på eran sida så är den ersatts med Falbygdens grevé ? Men dom smakar ju inte samma?! Arla grevè är den enda osten jag köper!


  Anna
 • Hej Anna!

  Det är samma ost i förpackningen som tidigare Arla Ko Greve. Osten ligger nu bara under ett annat varumärke. 😊

  Vänliga hälsningar
  Camilla Kommunikatör
 • Snälla, gör en kampanj kring osten, prisa mejeriet , förklara varför produkten nu heter Falbygden och se till att återförsäljare vet att det är samma ost och mejeri som tidigare. Prisa den som prisas bör! har märkt att det är samma ost. Första gången hade de ännu inte fått in den, det var i skarven. I butiken visste inte personalen något om ovanstående. Stina
  Stina
 • Vi ber våra säljare som besöker butikerna pusha osten lite extra! Ifall någon butik missat ändringen. 😊👍

  Vänliga hälsningar
  Camilla Kommunikatör
 • Enligt min stora butik har de slutat med den fantastiska Arla Ko Präst 12 mån (och dess andra 12-månaders syskon) för att den sålde för dåligt, "men kan komma dyka upp igen ibland på extrapris". Ser här att Arla bytt varumärke, men det vet inte butiken något om. Ingen information om "ny förpackning, samma vara" som många andra använder sig av.
  I min butik finns nu bara små 18 månaders Falbygdens Präst till betydligt högre pris men efter flera försök konstigt nog inte alls lika god som Arla Ko Präst 12 mån, vad beror det på?

  Jonas
 • Vad tråkigt att butiken har felaktig information. 😔 Lägg gärna in ett önskemål hos personalen om att ta in ovan ost, de brukar ofta vara väldigt hjälpsamma. 😊

  Vänliga hälsningar
  Camilla Kommunikatör
 • Alltså, vi hade ingen aning om varumärkesbytet, men kan inte förstå att när lagrad herrgård heter Falbygdens har den blivit betydligt vassare i smaken och dessutom smulig till.... ja, ni vet vad.  Lagrad Herrgård från Kalmar mejeri är inte densamma längre. Måste vi börja köpa Skånemejeriers överprissatta Allerum eller Coops egna som inte kan mäta sig med smaken?
  Lennart
 • Här verkar Arla missa hur viktigt igenkänning är för konsumenten. Det är illa.
  Katarina

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.