Ny förpackning till kvarg

Vår nya förpackning är en del av vår miljöstrategi. Vi arbetar ständigt med att minska vår klimatpåverkan och förpackningarna är en viktig del i det arbetet. Den nya hinken är tillverkad med 40 procent mindre plast.

Vare sig innehåll eller sättet att tillverka kvargen är ändrat. Kvargen är fortfarande lika krämig och god som tidigare, den har bara fått nya kläder!Ta gärna del av mer information via vårt pressmeddelande

Arla Konsumentkontakt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  har tidigare skrivit till er och kommenterat den nya förpackningen till kvargen, och precis som jag skrev tidigare så är det toppen att ni drar ner på plasten.
  Men burken är lite för hög och för trång, att få upp allt i botten är en konst då den heller inte är slät (man har inte alltid en slickepott tillgänglig, och vid användning av en vanlig sked innebär kvarg lite här och där på handen)

  Något annat som jag upptäckt när ytterligare en tid gått är att det nya locket är känsligt för stötar, händer alltför ofta att locket är skadat redan i butik, bitar borta eller spräckt (klart det handlar om hantering det förstår jag 😀 )
  Det innebär att när man dragit bort den skyddande folien (som är svår att greppa och gärna går i delar den med) så får man tejpa ihop locket för att han ett helt skydd när man förvarar burken i kylen.

  Lite tankar från en konsument
  Helen
 • Hej Helen,

  All återkoppling är bra återkoppling😊

  Det är viktigt att våra förpackningar fyller sin funktion, och inte spricker Vi har uppmärksammat att locken varit något svaga och åtgärder är nu vidtagna för att komma till rätta med det.

  Dina synpunkter är viktiga och vi förmedlar dom givetvis vidare in i företaget.

  Vänliga hälsningar


  Christina Kommunikatör
 • Ja, håller med om ovan inlägg att locket är mycket sprött och klen design. Spricker ofta med kvargkladd som resultat. Måste åtgärdas för familjen favvokvarg.
  Andreas
 • Hej Andreas,

  Härligt att vår kvarg är familjens favvokvarg😊

  Även dina synpunkter är viktiga, och vi gör allt vi kan, tillsammans med vår leverantör, för att förbättra förpackningen.

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör
 • Hej!
  Tack för en bra produkt som är laktosfri och nu även vegetarisk sedan ni gick bort från löpen! Det jag saknar i dessa produkter är D-vitamin, är det något som planeras att tillsättas framöver?

  Vänligen,
  Sofi
 • Hej Sofi och tack för din fråga!

  I nuläget finns det ingen planerad receptförändring där D-vitamin tillsätts.

  Vi för vidare ditt önskemål till ansvariga för produkttypen.

  Vänliga hälsningar!


  Johan Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.