Nyhet-Smör 60%

Med Arla Köket Smör 60% erbjuder vi ett lite smalare alternativ som dessutom passar många plånböcker.

  • Smör 60% kan användas till matlagning, bakning och även till att breda direkt på bröd.
  • Att steka i Smör 60% fungerar bra och det man steker får en härlig smak och doft av smör.
  • Vill man baka med Arla Köket Smör 60% fungerar det allra bäst i bröd, bullar och mjuka kakor. 
  • Vill man ha spröda kakor och pajdeg, så är det bättre att använda Svenskt Smör. Även smördeg blir bättre på Svenskt smör.



Arla Konsumentkontakt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hur tillverkas smör60? Något görs för att sluprodukten skall kunna innehålla så mycket vatten? Hur är smöret processat?
    Sten
  • Hej Sten,

    Smör 60% är tillverkat på samma sätt som smör 82%. Skillnaden är att mängden grädde är lägre och vattenhalten högre. Produkten innehåller ca 37% vatten där en del är tillsatt och den andra kommer naturligt ifrån grädden/mjölken.

    Trevlig helg önskar vi dig!

    Vänliga hälsningar
    Michaela Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.