Lätt smör

Med Arla Köket Lätt smör erbjuder vi ett lite smalare alternativ som dessutom passar många plånböcker.

  • Lätt smör kan användas till matlagning och även till att breda direkt på bröd.
  • Att steka i Lätt smör fungerar bra och det man steker får en härlig smak och doft av smör.
  • Vill man baka med Lätt Smör fungerar det allra bäst i bröd, bullar och mjuka kakor. 
  • Vill man ha spröda kakor och pajdeg, så är det bättre att använda Svenskt Smör. Även smördeg blir bättre på Svenskt smör.


Arla Konsumentkontakt (Uppdaterad )

Kommentarer

  • Hej,
    För några veckor sedan fanns det flera frågor/kommentarer om just lättsmör. Nu kan jag inte se dem längre,varför är de borta?
    Mvh

    Stefan
  • Hej Stefan,

    Eftersom vi ändrat namnet från Smör 60% till Lätt smör, samt utseendet på förpackningarna har vi redigerat och uppdaterat inlägget.

    Vänliga hälsningar
    Christina Kommunikatör
  • Älskar det här smöret. Hoppas att den kommer tillbaka till min lokala livsmedelsbutik 😀
    Maria
  • Hej Maria!

    Vad kul att höra att du gillad det. 😍 Vi hoppas också att du får tag på det!

    Vänliga hälsningar
    Camilla Kommunikatör
  • Hej, går lättsmör att bryna? Blir det samma smak som med vanligt smör?
    Vänligen, Sara
    Sara
  • Hej Sara!

    Det går att bryna Lätt Smör, men det tar en liten stund då vattnet i produkten behöver förångas i pannan, innan smöret kan börja brynas.

    Vi rekommenderar att använda Arla Svenskt Smör när du ska bryna smör.

    Vänliga hälsningar 


    Camilla Kommunikatör
  • Men alltså. Lätt smör. Kom igen. Vi vill inte ha särskrivet smör. Gissar att 400 g lätt smör fortfarande väger 400 ? Lättsmör ska det vara!
    Anneli

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.