Bregott Brynt

Bregott Brynt är gjort på smör kärnat av färsk svensk grädde som sedan blandats med brynt smör, rapsolja och en nypa salt.

Det brynta smöret tillför en extra smakdimension och sätter guldkant på både vardag och speciella tillfällen.

Bregott med brynt smör smakar underbart på färskt bröd, men går också bra att baka med eller att steka i.Smöriga hälsningar  från Bregottfabriken🐄
Arla Konsumentkontakt (Uppdaterad )

Kommentarer

 • Fantastisk smak. Perfekt balans och bredbarhet. Med en hint av karamell. Prova och strö över lite lite salt och smaken fullständigt exploderar i munnen. Bra gjort Arla.
 • Hej, och tack för att du skriver till oss,

  Kul att du gillar vårt Bregott Brynt och tack för tipset med att strö lite salt över!
  Förutom att Bregott Brynt är fantastiskt på smörgåsen, passar det även utmärkt att steka i eller till bakning.

  Önskar dig en fin vår och sommar!
 • Hej
  Bregott brynt, vilken fullträff...
  Min fråga är, när kommer den i 600g förpackning??!!
  Det måste den nämligen göra är min bestämda uppfattning ;-)

  Nyfrälst
 • Hej,
  Härligt att du gillar Bregott Brynt!

  Det är för tidigt att svara på om det kommer finnas underlag för lansering av Bregott brynt i förpackningar med 600 gram. Det får helt enkelt framtiden utvisa.

  Vi önskar dig en trevlig helg!
  Christina Kommunikatör
 • Hej!
  Jag fick tips om Brynt Bregott av en väninna och köpte genast ett paket i en stor Coop-butik. Där fanns det en massa paket som alla hade bäst-före-datum bara några dagar bort så jag fick paketet till halva priset. Men det fanns alltså många paket kvar och personalen verkade inte känna till produkten. Jättekonstigt. Nu ser jag inte Brynt Bregott i någon matbutik där jag handlar. Var detta ett kort försöksprojekt? Varför i så fall köra ut en produkt utan stöd av reklam?
  Bregott är ju jättegott och förtjänar att upptäckas av flera!
 • Hej,
  Toppen att du gillar Bregott!

  Bregott Brynt ingår i vårt ordinarie sortiment och vi gör allt vi kan för att så många som möjligt ska upptäcka och prova produkten. Vi använder oss bland annat av TV-reklam, som vi vet har stort genomslag.

  Vi önskar dig en fin höst!
  Christina Kommunikatör
 • Tack detsamma! Den behöver verkligen marknadsföras i tv jag deltar mer än gärna och beskriver hur jag upplever smaken😍
 • Verkligen supergott....

 • Vore guld om Bregott Brynt fanns i stor förpackning! Köper bara Bregott Brynt nu och den lilla förpackningen tar slut så fort.
 • Jag har köpt Bregott Brynt flera ggr. Både min man och jag tycker att det är supergott, men vi tyckte också att det var synd att det inte fanns i större förpackning.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.