Till senaste kommentaren

Undvik matsvinn-Rädda maten- Bli matsmart!

Fick du lite pasta över och bara några blad på basilikan? Eller har du överblivna grönsaker, ostbitar, frukt eller bröd?

Töm din kyl med hjälp av vår smarta funktion där du skriver in de ingredienser du har hemma och få förslag på vad du kan göra för gott av det. Ta del av våra kloka tips!

Pizza är en perfekt tömma-kylskåpet-rätt!
Gör en pizzadeg utan jäst och kavla ut. Bred på creme fraiche eller tomatsås. Töm kylen på till exempel överblivna grönsaker, ostbitar och charkuterier. Lägg på pizzan och toppa med den ost du råkar ha hemma. Grädda i ugnen tills pizzan fått fin färg. Avsluta gärna med något knaprigt, till exempel nötter. Gå loss och våga testa nåt nytt!

Tips för att få en härligt krispig botten:
Grädda pizzan på en plåt som redan är rejält upphettad.Matglada hälsningar och lycka till i köket👩‍🍳

Arla Konsumentkontakt

Kommentarer

 • Hej! Jag provade den har tjänsten och fyllde i vad vi hade i kylen. Inget resultat! Jag fyllde till och med i att jag hade mjöl i kylskåpet för att pannkakor verkligen skulle kunna komma upp. Men nej. Jag provade alla olika rätter. Inget. Ligger tjänsten nere? Eller är den så receptfattig?
 • Hej Patrik och tack för att du skriver till oss,

  Kul att du hittat tjänsten "töm din kyl"😊

  Det du beskriver låter märkligt. Vi har testat utan att hitta några fel på tjänsten.
  Vi känner inte till några problem och vi kan inte återskapa dom. Prova igen och återkom gärna till oss om felet kvarstår.

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.