Uppdaterad proteinhalt i KESO® Cottage cheese
Under hösten justerar vi den deklarerade proteinhalten i KESO® Cottage cheese. Receptet är oförändrat – förändringen handlar om att säkerställa att informationen på förpackningen stämmer.
Våra egna analyser har visat att proteininnehållet i KESO® Cottage cheese i genomsnitt är något lägre än tidigare angivet, cirka 1–2 g per 100 g. Därför uppdaterar vi nu märkningen på förpackningarna så att de visar rätt värden.
Förklaringen är naturliga variationer i produktens proteinhalt och att vi har infört en ny bakteriekultur som säkrar kvaliteten. Den binder lite mer vätska i ostkornen, vilket gör att proteininnehållet blir något lägre än tidigare deklarerat.
Smak och kvalitet är oförändrade, och KESO® Cottage cheese är fortsatt naturligt rik på protein.

Våra egna analyser har visat att proteininnehållet i KESO® Cottage cheese i genomsnitt är något lägre än tidigare angivet, cirka 1–2 g per 100 g. Därför uppdaterar vi nu märkningen på förpackningarna så att de visar rätt värden.
Förklaringen är naturliga variationer i produktens proteinhalt och att vi har infört en ny bakteriekultur som säkrar kvaliteten. Den binder lite mer vätska i ostkornen, vilket gör att proteininnehållet blir något lägre än tidigare deklarerat.
Smak och kvalitet är oförändrade, och KESO® Cottage cheese är fortsatt naturligt rik på protein.

Följ inlägget
0
följare
Borttagen kommentar