Arla Cultura - Ny design för Kefir, Onaka och Dofilus
Nu flyttar Kefir, Onaka och Dofilus in under vårt nya varumärket Arla Cultura. Samma goda innehåll men med en ny design! 😃
Följ inlägget
9
följare
Den gamla designen var mycket stilren och smakfull.
Var är wow faktorn, den enkla, läckra designen som gör att man vill testa den? Det borde alla göra, såå god är den😉
Vad tråkigt att höra att ni inte gillar designen. 😔 Vi för självklart era synpunkter vidare till produktansvariga här hos oss.
I och med det stora utbudet som finns i butik har förpackningen en viktig roll genom att särskilja sig och sticka ut i hyllan för att bli vald. Designen för Arla Cultura har vi valt för göra det enklare för de som söker alternativ som är extra bra för magen och en hälsosam livsstil.
Vänliga hälsningar
Hälsningar från Stina
Jag skulle köpa Kefir i affären. Det har inte varit lätt på sista tiden, oftast tomt på hyllan. Nu fanns det Kefir, ytterligare en gång i en ny förpackning på kort tid, men bara i laktosfri utgåva. Antog att det var en annan sort än den vanliga Kefiren och det fick bli någon annan filmjölk istället. Nu ser jag här att det med största sannolikhet numera finns bara laktosfri Kefir från Arla. Varför är Kefiren laktosfri? Eller har den alltid varit laktosfri?
Det är exakt samma innehåll som tidigare, bara en ny förpackning. 🙂
Vänliga hälsningar
Tack för svar, men jag blev dessvärre inte klokare då pressmeddelandet du länkar till gäller Onaka och inte Kefir.
Efter lite sökningar på nätet har jag fått ihop att Arlas Kefir är laktosfri sedan ca september 2021. Det har stått så på förpackningen i sina senaste två tidigare utgåvor med magsäck, med och utan ryska lökformiga kupoler. Vi hade bara inte uppmärksammat det själva. Med andra ord bör det inte vara någon skillnad mellan nuvarande Kefiren och den i den tidigare förpackningen.
Vänliga hälsningar
I samband med detta köpte jag två förpackningar av den nya designen från Willys förra veckan. Till min förvåning noterade jag en betydande skillnad i smaken jämfört med tidigare. Den nya produkten saknar den distinkta bubbliga karaktären och smakar nu mer likt vanlig filmjölk.
För att undersöka detta närmare köpte jag även hem kefir och jämförde smaken med den nya Onakan. Jag fann att det knappt var någon märkbar skillnad mellan dessa två produkter.
Med anledning av detta undrar jag:
1. Har det skett några förändringar i Onakas innehåll eller produktionsprocess i samband med den nya förpackningsdesignen?
2. Om inga förändringar har gjorts, hur kan ni förklara den markanta smakskillnaden?
3. Vilka åtgärder planerar ni att vidta för att säkerställa att produkten behåller sin ursprungliga, uppskattade karaktär?
Jag ser fram emot ert svar och hoppas att vi kan finna en lösning som säkerställer att Onaka förblir den unika produkt jag har kommit att uppskatta.
Samtliga tillverkas på exakt samma sätt som tidigare och efter samma recept. 🙂
Om du upplever att onakan smakar avvikande ber vi dig göra en reklamation. På så sätt får vi möjlighet att informera ansvarigt mejeri, samt kompensera dig för produkt som inte höll måttet.
Önskar dig en fortsatt fin dag! 🍂
Hur tänker man som ansvarig för ett kanonvarumärke när man förstör det genom att byta förpackning?Gå tillbaks till det enkla!
Vänliga hälsningar