Till senaste kommentaren

Syrad grädde - Vad är skillnaden mot crème fraiche?

  • Syrad grädde är hällbar och därför lättare att använda/tillsätta i till exempel grytor. 

  • Den är lättare att blanda in i en gryta eller soppa. Crème fraiche kan bli något klumpig.

  • Syrad grädde ger bra konsistens i såser och pannrätter, det blir inte stabbigt.

  • Syrad grädde har inte samma smakprofil som crème fraiche på grund av annan mjölksyrakultur och process.

  •  Crème fraiche har en tydlig ”crème fraiche-arom” medan syrad grädde har en frisk syrlig, gräddig smak.

Prova gärna Pasta carbonara med syrad grädde.



Matglada hälsningar
Arla Konsumentkontakt (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.