Till senaste kommentaren

Vikinstruktioner för tomma mjölk-och filförpackningar

Mjölk- och filpaketen görs av helt ny kartong. När du sedan lämnar dem till återvinning kan kartongfibrerna återvinnas och användas i bland annat tvättmedels- och flingpaket.

Tips på hur du viker tomma förpackningar:

Arla Konsumentkontakt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Yoggi Fruktyoghurt Original 2%.
  Det kvarstår alldeles för mycket yoghurt i förpackningen även efter att ha följt ert tips för tömning. Det kan ju naturligtvis hjälpa er att öka försäljningen när ca 1 portion kastas bort i varje förpackning, men det är inte proffesionellt. Detta har ju pågått i ett antal år och jag löser det genom att klippa sönder förpackningen, men det ska jag inte behöva. Nu i coronatider är det ju dessutom viktigt att man inte ska kasta bort mat på grund av olämplig förpackning.
  Ingegerd
 • Tycker inte om skruvkorkarna och de hårda paketen! Har svårt att hantera på grund av svaga artrosfingrar. Skruvkorkarna har t o m min man, som har starka fingrar, svårt att få upp ibland. "Det var bättre förr"! Förstår att miljömässigt är förpackningarna bättre men sämre att hantera.
  Inger
 • Hej Ingegerd,
  Vi håller med dig, det är alltid viktigt att inte kassera felfri mat.

  Till Yoggi har vi en annan typ av förpackning än den vår illustration visar i det här inlägget. Följ bifogad länk för att få få tips på hur du hanterar förpackningar med Yoggi.
  Hur får man ur all yoghurt ur förpackningen?

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.