Nyhet! Bregott® Från växtriket

Nu lanserar vi Bregott® Från växtriket - Med utgångspunkt i samma goda smak som Bregott är så älskad för! 💛

Allt fler konsumenter efterfrågar i dag växtbaserade alternativ i sin kost. Därför utökas nu Bregott-sortimentet med en ny produkt – Bregott från växtriket. Ett 100 procent växtbaserat alternativ som passar utmärkt att njuta av på ett färskt gott bröd eller ett rustikt knäcke.

Bregott är känd för sin naturligt goda smak och har förgyllt den svenska smörgåsen sedan 1969. Som ett komplement till bordsmatfett med smör lanseras nu även ett växtbaserat alternativ med utgångspunkt i den goda smaken som Bregott är så älskad för. Bregott från växtriket är gjord på raps-, kokos- och sheaolja, samt en nypa salt.

Har du inte testat denna goding ännu, gör det! 🥪👌

Arla Konsumentkontakt

Kommentarer

 • Tillverkas den i samma produktionslina som de som innehåller mjölk?
  /Allergiker
  J
 • Hej!

  Ja, det gör den 😊

  Produkten är framtagen för att passa en veganskt kost. De nivåer av eventuella mjölkproteiner som kan förekomma är så låga att de klarar kraven för en vegansk produkt och att vi inte behöver märka produkten ”kan innehålla spår av mjölk”.

  Rådgör alltid med din läkare om vad som är lämpligt för dig.

  Vänliga hälsningar
  Michaela Kommunikatör
 • Jag blev imponerad av smaken och konsistensen, det är definitivt det bästa veganska smöret jag har testat. Det enda som fattas är smörsmaken. Man kan ju tänka att det är omöjligt, men det finns artificiell smörarom som är väldigt övertygande. Popcorn med smörsmak och Klokas stekolja med smörsmak använder artificiell arom har jag för mig. Jag tror att många veganer (plus andra som vill äta mer veganskt eller mer hälsosamt fett) skulle bli glada om ni släppte en vegansk Bregott med smörsmak.
  Moa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.