Till senaste kommentaren

Favorit i repris - Yoggi® citron!

Yoggi® fyller 50 år och det vill vi uppmärksamma genom att återlanserna en av våra första smaker, citron! 🍋

Från och med maj 2021 hittar du denna efterlängtade smak i butik:Mer information om yoghurten hittar du här.

Arla Konsumentkontakt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Äntligen!! Detta är en förpackning barndomsminnen och sommarlov i allra högsta grad 😁 men hur länge kommer den finnas kvar i sortimentet??
  Lina
 • Hej Lina

  Härligt att gillar Yoggi citron, och att den framkallar fina barndomsminnen😊

  Yoggi citron kommer vara kvar som limited edition åtminstone under ett år. Därefter kommer vi utvärdera om den platsar in i vårt ordinarie sortiment.

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör
 • Hej! Köpte denna igår då jag blev överlycklig över att se den igen! Jag har verkligen saknat den i många år då det var min absoluta favorit innan ni tog bort den! Snälla, ta ALDRIG bort den igen!!! Jag är sååååå lycklig!!!
  eva-marie
 • Hej Eva-Marie,

  Kul att höra att du gillar den! 😍

  Vänliga hälsningar
  Camilla Kommunikatör
 • Äntligen tillbaka!
  Favoriten sedan barndomen, hoppas ni kommer behålla den i ordinarie sortiment.

  Mvh Patrik
  Patrik
 • Så glad jag blev när jag såg Yoggi Citron i kyldisken igen. Frukosten är nu en höjdpunkt! Hoppas den aldrig försvinner igen. Tack Arla!
  Kristofer
 • Härligt att ni uppskattar Yoggi 🍋 och tack för att ni delar med er av era positiva smakupplevelser😍

  Yoggi citron kommer vara kvar som limited edition åtminstone under ett år. Därefter kommer vi utvärdera om den platsar in i vårt ordinarie sortiment.

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör
 • Håller med om att Yoggi Citron var en välkommen återkomst. Har saknat den. Köpte den ofta när jag var yngre.
  Önskar att ni låter den finnas kvar permanent !
  Kerstin
 • Godmorgon!
  Lyckan är total, mannen och jag njuter av citron-yoggin igen efter många års frånvaro. Vi blev sååååå glada av att den är tillbaka. Instämmer med de som skrivit innan. Snälla ta inte bort den igen, låt den ingå i ert ordinarie sortiment, den är den godaste, bästa och friskaste-smaken i ert sortiment. Hoppas den är här för att stanna nu!
  Anna
 • Äntligen tillbaka Citronen. Bästa som finns och har ätit den sedan 70-Talet och Hoppas nu på att den får stanna
  Michael
 • Så lycklig!! Har saknat denna så länge! Ber en bön att den får vara kvar i sortimentet
  TACK!
  Ulrica
 • Håller med alla ovanstående ovationer. Bästa Yoggin alla kategorier. Den med vanilj och citronsmak är inte ens i närheten. Just nu finns bara en permanent citronsmak på marknaden som jag hittat - laktosfri Kvarg citron och det är verkligen inte samma sak. Snälla låt Yoggi citron stanna i alla kyldiskar framöver.Tack!
  Citrondiggaren
 • Så glada vi blir att höra att ni uppskattar vår återlansering! 😍🍋

  Vänliga hälsningar
  Camilla Kommunikatör
 • Alltså barndomsminnena är kompletta😻, bästa yoggin någonsin, och hoppas aldrig ni någonsin plockar bort den igen !!
  Ulrika
 • Äntligen! Den är till och med ännu godare än jag mindes den som! Den klart godaste citronyoghurten som finns.

  Hoppas den blir kvar 😀
  Rikard
 • Tack för de fina orden om vår Yoggi citron! 🍋

  Efterfrågan är ofta det som styr vårt sortiment och vi hoppas att många fortsätter köpa den. Vid lansering togs den emot väldigt bra, vilket vi är otroligt glada över!

  Önskar er en fortsatt härlig sommar 😀
  Camilla Kommunikatör
 • Älskar ni återupptagit Yoggi citron(!). ÄLSKADE yoggi 0,5% citron ni hade för 1-2 år sedan (gissar det var en "testsmak" då den tyvärr blev kortvarig). Blev överlycklig när jag såg citron kommit tillbaka, men då jag ej tycker om söta/feta yogurtar på morgonen så blev jag jättebesviken på denna. Tyckte 0,5 %-varianten var perfekt; mycket syrligare och godare, smakade mer citron. Denna 2 % citron är för "snäll" och ligger för nära vaniljsmaken enligt mitt tycke. Det saknas verkligen en syrlig smak i yogurthyllan, men gissar marknaden efterfrågar "sött". Men tack för att ni testar nya smaker/repriserar! Hoppas ni återkommer med 0,5-varianten så småningom också. Den var så himla god; saknar den fortfarande!!! 😃
  Anne
 • Verkligen superlycklig över att citronyoggi kom tillbaka. Godaste ever. Den bara måste få vara kvar för evigt.
  Eva
 • Har också upptäckt Yoggi citron! SÅ god! Hoppas den är här för att stanna!
  Lovisa
 • Äääääntligen är den tillbaks Citron Yoggin, den får bara inte försvinna igen. Detta är den enda som jag tycker är Riktigt god och därför köper jag bara denna Yoggi med BARA Citron smak. Med det sagt första gången på många år jag handlar Yoggi igen. Den är såååå God, njuter varje morgon igen med denna yoghurt.
  Marcus I.
 • Jag och min man ÄLSKAR citron yoghurten och blev så glada när den kom in i ert sortiment ett tag. Detta är den enda yoghurten vi tycker om. Vi äter den som frukost, mellis och om man är sugen på något på kvällen. Vi köper alltid 2 st varje gång då de är svåra att få tag på. I vårt närområde finns 4 butiker och min mans kompis bor i Göteborg och han säger att den ofta är slut även där.  På Coop sa dom att de skulle kunna sälja denna mer än många andra av Arlas yoghurt-produkter. Det måste väl betyda att den är pupulär. Min man säger att Arlas Citron yoghurt är den bäst av alla yoghurtar han ätit i Sverige, Finland och USA. Jag har problem med illamående och denna smak går få i mig även de dagar jag mår illa pga den relativt friska smaken. Om ni inte kan tillverka så många sorter så kan ni väl ta bort någon annan yoghurt? Vi kan tom. tänka oss betala lite extra för att ha denna jämt i vårt kylskåp. SNÄLLA, SNÄLLA låt oss och andra njuta av denna magiska yoghurt!!

  Ni skrev att Yoggi citron kommer vara kvar som limited edition åtminstone under ett år. När kommer ni sluta tillverka citron yoghurten? Tacksam för svar.
  Trevlig helg!
  TESS
 • Helt underbar yoghurt som både jag och mina föräldrar älskar, denna måste bli kvar och bli en del av erat bassortiment igen. Det är den absoluta favoriten i mitt och mina föräldrars hem!
  Madeleine
 • Yoggi Citron bästa smaken någonsin ta aldrig bort den igen. Har nästan bara levt på Yoggi Citron sen maj månad.
  Heléne
 • Bästa yoghurten! Blev såå glad när jag såg den i kylen på ica. Trode först inte att det skulle vara samma smak som man kommer ihåg det från när man var liten. Meen det var det!😛🥰
  Har letat länge efter en yoghurt med just denna citronsmak.
  Äntligen är den här igen 🕺🥳🥳
  Snälla🙏 sluta inte att tillverka denna igen!🙏🙏
  Marcus
 • Överraskad att den var så god. Gillar egentligen inte yoghurt, men den här var annorlunda och kommer att köpas många gånger framöver.
  Svår att finna i butik 🙁
  Leon
 • Vilken härligt överraskning det var med Yoggi Citron!

  Väcker förstås barndomsminnena för mig och därför är det extra kul att även mina barn älskar den!

  Den har fått en självklar huvudroll på frukostbordet och passar ju faktiskt till det mesta, även om jag själv gillar den precis som den är, utan flingor eller russin och bär.

  Håller mina tummar att utvärderingen visar att Yoggi Citron kan återta en plats i Arlas ordinarie sortiment. (Så slipper jag ta den diskussion med ungarna) 😉

  Tomas

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.