Till senaste kommentaren

Favorit i repris - Yoggi® citron!

Yoggi® har fyllt 50 år och det uppmärksammade vi genom att återlanserna en av våra första smaker, citron! 🍋


Mer information om yoghurten hittar du här.

Arla Konsumentkontakt (Uppdaterad )

Kommentarer

 • Äntligen!! Detta är en förpackning barndomsminnen och sommarlov i allra högsta grad 😁 men hur länge kommer den finnas kvar i sortimentet??
 • Hej Lina

  Härligt att gillar Yoggi citron, och att den framkallar fina barndomsminnen😊

  Yoggi citron kommer vara kvar som limited edition åtminstone under ett år. Därefter kommer vi utvärdera om den platsar in i vårt ordinarie sortiment.

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör
 • Hej! Köpte denna igår då jag blev överlycklig över att se den igen! Jag har verkligen saknat den i många år då det var min absoluta favorit innan ni tog bort den! Snälla, ta ALDRIG bort den igen!!! Jag är sååååå lycklig!!!
 • Hej Eva-Marie,

  Kul att höra att du gillar den! 😍

  Vänliga hälsningar
  Camilla Kommunikatör
 • Äntligen tillbaka!
  Favoriten sedan barndomen, hoppas ni kommer behålla den i ordinarie sortiment.

  Mvh Patrik
 • Så glad jag blev när jag såg Yoggi Citron i kyldisken igen. Frukosten är nu en höjdpunkt! Hoppas den aldrig försvinner igen. Tack Arla!
 • Härligt att ni uppskattar Yoggi 🍋 och tack för att ni delar med er av era positiva smakupplevelser😍

  Yoggi citron kommer vara kvar som limited edition åtminstone under ett år. Därefter kommer vi utvärdera om den platsar in i vårt ordinarie sortiment.

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör
 • Håller med om att Yoggi Citron var en välkommen återkomst. Har saknat den. Köpte den ofta när jag var yngre.
  Önskar att ni låter den finnas kvar permanent !
 • Godmorgon!
  Lyckan är total, mannen och jag njuter av citron-yoggin igen efter många års frånvaro. Vi blev sååååå glada av att den är tillbaka. Instämmer med de som skrivit innan. Snälla ta inte bort den igen, låt den ingå i ert ordinarie sortiment, den är den godaste, bästa och friskaste-smaken i ert sortiment. Hoppas den är här för att stanna nu!
 • Äntligen tillbaka Citronen. Bästa som finns och har ätit den sedan 70-Talet och Hoppas nu på att den får stanna
 • Så lycklig!! Har saknat denna så länge! Ber en bön att den får vara kvar i sortimentet
  TACK!
 • Håller med alla ovanstående ovationer. Bästa Yoggin alla kategorier. Den med vanilj och citronsmak är inte ens i närheten. Just nu finns bara en permanent citronsmak på marknaden som jag hittat - laktosfri Kvarg citron och det är verkligen inte samma sak. Snälla låt Yoggi citron stanna i alla kyldiskar framöver.Tack!
  Citrondiggaren
 • Så glada vi blir att höra att ni uppskattar vår återlansering! 😍🍋

  Vänliga hälsningar
  Camilla Kommunikatör
 • Alltså barndomsminnena är kompletta😻, bästa yoggin någonsin, och hoppas aldrig ni någonsin plockar bort den igen !!
  Ulrika
 • Äntligen! Den är till och med ännu godare än jag mindes den som! Den klart godaste citronyoghurten som finns.

  Hoppas den blir kvar 😀
  Rikard
 • Tack för de fina orden om vår Yoggi citron! 🍋

  Efterfrågan är ofta det som styr vårt sortiment och vi hoppas att många fortsätter köpa den. Vid lansering togs den emot väldigt bra, vilket vi är otroligt glada över!

  Önskar er en fortsatt härlig sommar 😀
  Camilla Kommunikatör
 • Älskar ni återupptagit Yoggi citron(!). ÄLSKADE yoggi 0,5% citron ni hade för 1-2 år sedan (gissar det var en "testsmak" då den tyvärr blev kortvarig). Blev överlycklig när jag såg citron kommit tillbaka, men då jag ej tycker om söta/feta yogurtar på morgonen så blev jag jättebesviken på denna. Tyckte 0,5 %-varianten var perfekt; mycket syrligare och godare, smakade mer citron. Denna 2 % citron är för "snäll" och ligger för nära vaniljsmaken enligt mitt tycke. Det saknas verkligen en syrlig smak i yogurthyllan, men gissar marknaden efterfrågar "sött". Men tack för att ni testar nya smaker/repriserar! Hoppas ni återkommer med 0,5-varianten så småningom också. Den var så himla god; saknar den fortfarande!!! 😃
  Anne
 • Verkligen superlycklig över att citronyoggi kom tillbaka. Godaste ever. Den bara måste få vara kvar för evigt.
  Eva
 • Har också upptäckt Yoggi citron! SÅ god! Hoppas den är här för att stanna!
  Lovisa
 • Äääääntligen är den tillbaks Citron Yoggin, den får bara inte försvinna igen. Detta är den enda som jag tycker är Riktigt god och därför köper jag bara denna Yoggi med BARA Citron smak. Med det sagt första gången på många år jag handlar Yoggi igen. Den är såååå God, njuter varje morgon igen med denna yoghurt.
  Marcus I.
 • Jag och min man ÄLSKAR citron yoghurten och blev så glada när den kom in i ert sortiment ett tag. Detta är den enda yoghurten vi tycker om. Vi äter den som frukost, mellis och om man är sugen på något på kvällen. Vi köper alltid 2 st varje gång då de är svåra att få tag på. I vårt närområde finns 4 butiker och min mans kompis bor i Göteborg och han säger att den ofta är slut även där.  På Coop sa dom att de skulle kunna sälja denna mer än många andra av Arlas yoghurt-produkter. Det måste väl betyda att den är pupulär. Min man säger att Arlas Citron yoghurt är den bäst av alla yoghurtar han ätit i Sverige, Finland och USA. Jag har problem med illamående och denna smak går få i mig även de dagar jag mår illa pga den relativt friska smaken. Om ni inte kan tillverka så många sorter så kan ni väl ta bort någon annan yoghurt? Vi kan tom. tänka oss betala lite extra för att ha denna jämt i vårt kylskåp. SNÄLLA, SNÄLLA låt oss och andra njuta av denna magiska yoghurt!!

  Ni skrev att Yoggi citron kommer vara kvar som limited edition åtminstone under ett år. När kommer ni sluta tillverka citron yoghurten? Tacksam för svar.
  Trevlig helg!
  TESS
 • Helt underbar yoghurt som både jag och mina föräldrar älskar, denna måste bli kvar och bli en del av erat bassortiment igen. Det är den absoluta favoriten i mitt och mina föräldrars hem!
  Madeleine
 • Yoggi Citron bästa smaken någonsin ta aldrig bort den igen. Har nästan bara levt på Yoggi Citron sen maj månad.
  Heléne
 • Bästa yoghurten! Blev såå glad när jag såg den i kylen på ica. Trode först inte att det skulle vara samma smak som man kommer ihåg det från när man var liten. Meen det var det!😛🥰
  Har letat länge efter en yoghurt med just denna citronsmak.
  Äntligen är den här igen 🕺🥳🥳
  Snälla🙏 sluta inte att tillverka denna igen!🙏🙏
  Marcus
 • Överraskad att den var så god. Gillar egentligen inte yoghurt, men den här var annorlunda och kommer att köpas många gånger framöver.
  Svår att finna i butik 🙁
  Leon
 • Vilken härligt överraskning det var med Yoggi Citron!

  Väcker förstås barndomsminnena för mig och därför är det extra kul att även mina barn älskar den!

  Den har fått en självklar huvudroll på frukostbordet och passar ju faktiskt till det mesta, även om jag själv gillar den precis som den är, utan flingor eller russin och bär.

  Håller mina tummar att utvärderingen visar att Yoggi Citron kan återta en plats i Arlas ordinarie sortiment. (Så slipper jag ta den diskussion med ungarna) 😉

  Tomas
 • Hej,
  håller med alla ovanstående, så glad att Yoggi citron är tillbaka har verkligen saknat den, hoppas den kommer att bli kvar i ordinarie sortiment. Inte bara god till frukost utan jag har flera dessertrecept med den så jag har verkligen saknat den. Kör en riktigt relanseringskampanj på den så fler upptäcker denna pärla.

  Hälsningar

  Ulrika
 • Som alla säger. Behåll den snälla i ordinarie sortimentet. Den bästa smaken. Alla konstiga andra blandningar med vanilj och så är inte bra. Ren citron var bäst förr och är bäst nu igen.
  Örjan
 • Håller med detta är nog den godaste yogi jag ätit köpte en i går och den är typ slut så snälla låt den vara kvar 💖
  Liza
 • Har idag för första gången smakat Yoggi Citron.
  Den var himmelsk god och jag hoppas verkligen att den blir kvar i ordinarie sortiment.
  Mari
 • Ni får bara inte ta bort den igen! Frisk och god!!
  Kan inte ens förstå att den togs bort från första början, den hör ABSOLUT hemma i ordinarie sortiment. Jag äter 2-3 liter i veckan av den

  Seb
 • Vi tycker det är fantastiskt att ni gillar Yoggi citron🍋

  Tack för ert engagemang, och för att ni tar er tid att skriva till oss, det uppskattar vi verkligen😍
  Christina Kommunikatör
 • Hej!

  Yoggi citron!!! Den godaste yoggi som finns.
  Men hur går det med utvärderingen av yoggi citron?
  Kommer den finnas kvar i ordinarie sortimentet?
  Håller tummarna för att den är här för att stanna.
  Annika
 • Hej Annika,

  Vi har ännu inte fått något besked i frågan men vi håller tummarna och återkommer så snart vi vet mer! 🥰🤞

  Vänliga hälsningar
  Camilla Kommunikatör
 • Det här är den godaste yoghurten jag någonsin har ätit! Blev överlycklig när jag nu i veckan för första gången på så många årtionden såg den i hyllan! Min barndoms citron yoggi. Denna yoggi älskas av alla.
  Den friska citronsmaken är magisk!
  Låt den få stanna för evigt!
  Susanne
 • Vad glada vi blir när vi hör att ni älskar yoggi citron!😍🍋

  Vänliga Hälsningar
  Moa
 • Jag höll på att ramla av stolen när jag såg att den var tillbaka, plastförpackningen var till och med på sidan. MEN VAR ÄR BITARNA?! Smaken är där men var fasen är bitarna? Det var ju det bästa.
  Varje sommarmorgon hos mormor på 90talet käkade jag citronyoghurt, med bitar. Samma sist ni tog in citronyoghurt, inga bitar. Ledsen i ögat 🙁
  Fjantosaurus
 • Hej,

  Tack för att du delar med dig av dina fina minnen av Yoggi citron😍🍋

  Det kan säkert ha varit mer fruktkött i Yoggi citron på 90-talet. Grundreceptet är detsamma men vi använder oss av en annan fruktberedning idag.

  Vi väljer det recept som faller bäst ut i vår smaktester som vi alltid gör innan vi lanserar en ny smak, eller i det här fallet en relansering av tidigare smak.

  Vänliga hälsningar

  Christina Kommunikatör
 • Hej
  jag undrar hur utvärderingen av Yoggi citron gått, kommer den att finnas i ert ordinarie sortiment i framtiden? Håller tummar för detta.
  Helen
 • Hej Helen,

  Jutst nu har vi inga planer på att plocka bort Yoggi citron, så det ser ut att bli ett långvarigt besök😊

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör
 • Hej! I vilket land tillverkas denna yoghurt och från vilka länder kommer ingredienserna?
  Ida
 • Hej Ida,
  Yoggi tillverkar vi i Sverige på svensk mjölk. Övriga ingrediensers urspungsländer kan variera med hänsyn till tillgång, kvalitet och pris.

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör
 • Hej
  Jag undrar varför ni inte gör apelsin yoghurt? Om jag inte minns fel så fanns det på 70-talet. Apelsin är ju en så vanlig frukt och inte allt för dyrbar om man jämfört med mango,passionfrukt med mera.
  Elisabeth
 • Hej Elisabeth!

  Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av nya smaker på yoghurt men just nu finns inget beslut om lansering av just apelsin, men vi framför givetvis att önskemål finns. 😊
  Camilla Kommunikatör
 • Väldigt god yoghurt, jag hoppas innerligt att den stannar!
  Niklas
 • Blir så glad av att läsa att Yoggi citron tycks vara här för att stanna! Tusen tack för det! Den är precis lika god som jag minns den från barndomen. Fast då åt jag den ur en liten portionsbehållare i plast. 🙂 Hade aldrig räckt nu. 😄 Med vänlig hälsning, Anna
  Anna Dahlén
 • Hej Anna,


  Härligt att du gillar Yoggi citron🥰 Den har kommit för att stanna, citronsmaken är mycket populär🍋

  Vänliga hälsningar
  Christina Kommunikatör
 • Hej. Jag såg citronyoghurten i går. Köpte givetvis en direkt. Det blev gårdagens middag och dagens lunch. Äntligen, godast av alla yoghurts.
  Mari
 • Blev helt överlycklig när jag såg att Yoggi citron🍋 stod på hyllan i kyldisken!!
  Som jag har längtat!!

  För 28 år sedan väntade jag mitt första barn. Illamåendet var på topp..
  Då hittade jag Yoggi citron i kyldisken och tänkte att den är nog inte så söt så den kanske jag kan behålla.

  Från den dagen och fram till förlossningen var det i princip det enda jag kunde äta!!😊
  Och nu får jag äntligen chansen att frossa i den igen!!😃

  Så snälla, snälla, snälla🙏🏻 Behåll smaken i hyllan så länge som ni bara kan så att jag och alla andra citron-Yoggi-älskare kan fortsätta att frossa i den för lång tid framöver 🍋🥣

  Mvh Pernilla🍋🥣☀️


  Pernilla
 • Hej!
  Sedan ni återlanserade Yoggi Citron har helgfrukostarna blivit en fest! Snälla säg att den får stanna! (Och att den läskiga ”50-årsjubileumsloggan” snart försvinner. Läskig? Jo, för att den är som en påminnelse om att allt gott måste få ett slut.)
  Sedan kan man ju drömma om 1900-talsvarianten med fruktkött, den var gudomlig!
  Vänliga hälsningar

  Johan

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.